přeskočit k navigaci »

 

Tady jsem Kalendář akcí v Karlovarském kraji > Mikulášská nadílka / Mariánské Lázně

Mikulášská nadílka / Mariánské Lázně

Mikulášská nadílka / Mariánské Lázně
 

2. adventní jarmark - Mikulášská nadílka

Mikulášská nadílka a hlavně pohádkový příběh o tom co se děje před tím, než přijdou Mikuláš s andělem a čertem za dětmi domů. Včetně pěkné hudby a choreografie. Snažíme se vrátit do města nádhernou tradici.

Pohádkový příběh o tom co se děje před tím než přijdou Mikuláš s andělem a čertem za dětmi domu. Tento příběh bude možné shlédnout na lázeňské kolonádě města Mariánské Lázně. Čeká vás 20 andělů a čertů, Mikuláš a Lucifer se svým pekelným pokladem. Tajemná hudba vás vtáhne do krásného děje, který vám bude vyprávět co se venku každoročně stává, než za vámi Mikuláš  s andělem a čertem přijdou domů. Děti uvidí jak přicházejí andělé, následně se otevře pekelná brána a vychází na zem Lucifer se svojí družinou a přináší sebou část svého pekelného pokladu. Jako poslední přichází Mikuláš. Po vzájemném pozdravení si Mikuláš s Luciferem usednou na trůn a začnou k nim přistupovat děti.

Po samotném vystoupení dojde na předávání malého symbolického pokladů všem dětem. Následně je připravena dětská diskotéka.

Moderátor David Petřík.

Během celého vystoupení bude možné navštívit adventní jarmark. Dát si svařák nebo vánoční punč, ochutnat místní dobroty.

 

 
datum: 3.12.2022
typ akce: Jarmarky
město: 35301 Mariánské Lázně
místo: Kolonáda Mariánské Lázně
pořadatel: Město Mariánské Lázně
muml@marianskelazne.cz
vložil: Karas
čas konání: 14:00
vstupné: 70 Kč
rezervační portál: Ticketware - Ticketware
další informace: zobrazit

Místo konání na mapě

« zpět na seznam akcí

 
 
 
 
Živý kraj

Živý kraj
oficiální průvodce Karlovarským krajem

E-mail: info@zivykraj.cz