přeskočit k navigaci »

 

Tady jsem Kalendář akcí v Karlovarském kraji > Knihovna nabídne workshopy o vzdělávání v zahraničí

Knihovna nabídne workshopy o vzdělávání v zahraničí

Knihovna nabídne workshopy o vzdělávání v zahraničí
 

cyklus workshopů

Krajská knihovna Karlovy Vary, společnost Zlepši paměť a Dům zahraniční spolupráce chystají workshopy, kde zájemcům představí možnosti vzdělávání v zahraničí prostřednictvím programu Erasmus+. Účastníci mimo jiné zjistí, jak se zdarma zapojit do mezinárodních projektů nebo tipy a techniky pro učení cizích jazyků.
 
Program Erasmus+ umožňuje mezinárodní výjezdy studentů, učitelů, učňů, dobrovolníků, vedoucích mládeže, amatérských organizací a dalších a podporuje mezinárodní spolupráci.

Účastníci workshopu se dozvědí informace o možnostech vzdělávání v zahraničí a vyslechnou si také zkušenosti s programem Erasmus+. Chybět nebudou ani praktické informace, jak podat žádost o účast v programu.

Ve druhé části workshopu se pak dozvědí zajímavé informace, které se vztahují k efektivnímu učení cizích jazyků, představeny budou různé tipy a techniky, jak se učit cizí jazyk.

Workshopy se konají v prostorech Krajské knihovny Karlovy Vary ve dnech 11. a 18. 8. 2022 v čase 9 – 14 hodin, vstup je zdarma. Přihlášení je možné provést prostřednictvím formuláře.  
 
datum: 11.8.2022 - 18.8.2022
typ akce: Vzdělávací
město: 36001 Karlovy Vary
místo: Krajská knihovna K.Vary - Dvory
pořadatel: Krajská knihovna Karlovy Vary
knihovna@knihovnakv.cz
vložil: Karas
čas konání: 8:00 - 14:00
další informace: zobrazit

Místo konání na mapě

« zpět na seznam akcí

 
 
 
 
Živý kraj

Živý kraj
oficiální průvodce Karlovarským krajem

E-mail: info@zivykraj.cz